Ai simțit vreodată miros de cozonac, esență de rom sau de vanilie și ai trăit imediat o stare de liniște și bucurie că în copilărie când te aflai la bunici și totul era minunat?!

Ai văzut la televizor imagini cu un râu și ai trăit o stare de teamă că atunci când era să te îneci ?!

Ai auzit o melodie și trăieșți un freamăt că atunci când primul tău iubit/a te-a invitat la dans ?!

Ți-ai atins urchea și te simți furios?!

Sunt ancore și trăieșți o stare asociată cu mirosul, văzul auzul și atingerea care nu are legătură cu ce întâmplă acum.

Exemplele pot continua, important este că atunci când fiind expus la anumite imagini, sunete, mirosuri sau atigeri trăieșți intens o anumită stare să îți pui întrebări cu privire la ce se întâmplă. De altfel cumva ști, că este o ancora, pentru că ce să vezi întodeauna ști ce ști, însă atunci când vei ști ceea ce nu ști, vei putea schimba.

Este suficient să fi conștient, miros de cozonac, bunica, liniște bucurie și te trezeșți că nu vrei să cumperi de la patiseria din colț brioșele expuse la vânzare și că te poți simți liniștit și bucuros și fără să mănânci.

Poți să realizezi că te uiți la televizor și că este cazul să mergi să iei lecții de înot și să ieși din zona de frică.

Poți să alegi dacă să rămâi la petrecere, și să fi conștient/a că nu mai ai 16 ani, că îți doreșți ceva de la viață, că este minunat să fi îndrăgostit și că ai alegere.

Îți atingi urechea și te copleseste furia? Ţi-ai amintit de urecheala de la ora de geografie când erai nevinovat și nu aveai cum să ripostezi la violență fizică? Nu ești la ora de geografie, poți să ripostezi, nu ai 9 ani și situația nu este despre o violență sau nedreptate.

Poți să fii conștient de senzatii stări și emotii, să te întrebi care este stimulul și poți ieși din stare făcând ceva care să îți solicite corpul și atenția., scuturi mâinile, rotești capul, îndrepți umerii și poate chiar spui în gând o înjurătură sau replică ce îți place.

16 thoughts on “Cum Descoperim Amintiri Inconstiente sau Ancore?

  1. Thanks for sharing your feelings on %meta_keyword%. Regards

  2. Hi there! This text could not be composed a lot better! Investigating this information reminds me of my earlier roommate! He always held preaching about this. I most definitely will send this data to him. Quite certain he’ll have a very good browse. Thanks for sharing!

  3. Viola Weekes says:

    Oh my goodness! Wonderful write-up dude! A lot of thanks, Even so I am encountering issues with your RSS. I don’t understand why I cannot subscribe to it. Is there anyone acquiring identical RSS difficulties? Anyone who is aware of The solution is it possible to kindly answer? Thanx!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.