Te-ai gandit vreodata ca exista persoane care asista (pasiv sau activ) la un conflict pe care il ai cu părti din tine sau cu alte persoane. Stii cine sunt, te sustin, asta inseamna ca amplifica neintelegerile, si daca exista un martor intelept si obiectiv, ai vrea sa-l cunosti?
Duminica 17 Octombrie 2020 la ora 11:00, te invit la coaching de grup!
Daca vrei sa te antrenezi metapozitia si să descoperi noi puncte de vedere, noi succesiuni de comportamente si noi atitudini integratoare şi unificatoare pentru multiplele faţete ale fiintei tale te astept Sambata 17 Iunie 2020.
Tehnica metapozitiilor este tehnică derivată din tehnica scaunului gol şi este utilizată in scopul restructurării setului cognitiv in lucrul cu polaritătile
Faci un antrenament si treci printr-un proces de autoconştientizare a naturii conflictului dintre polaritaţile tale (fie cu sine, fie cu altă persoană) rezultatul fiind o autodescoperire a strategiei de integrare a polarităţilor, adică de rezolvare a conflictului.
In final castigi distanţă şi obiectivitate in inţelegerea şi rezolvarea problemei prin experimentarea succesivă a rolurilor altor persoane, mai intâi al celei cu care te afli în conflict direct, apoi al celei care asistă la conflict si metapozitia (poziţia celui de-al patrulea personaj, care evaluează modul în care al treilea a intervenit şi i-a evaluat pe primii doi şi aşa mai departe, dacă este cazul).
Pretul: 400 Lei
Locatia este undeva in zona Piata Unirii. Se va transmite participantilor adresa exacta.
Incepem la 11 AM pana la 14 PM cu pauza de 15 minute.
Snakes-uri, cafea, apa si materiale pentru notite sunt oferite.
Durata: 3 ore depinde de dinamica grupului, si mai mult posibil.
Plata se va face prin virament bancar, PayPal, Revolut, doar alege modalitatea care este usora pentru tine.

4 thoughts on “Sustinere Vs Surescitare

Leave a Reply

Your email address will not be published.