Viaţa înseamnă vulnerabilitate. Fundaţia curajului este vulnerabilitatea capacitatea de a dirija nesiguranţa, riscul şi expunerea emotionala.

Avem nevoie de curaj ca să ne deschidem în faţa bucuriei. Ne temem că dacă, ne permitem să simţim bucuria, vom fi luaţi. prin surprindere de dezastru sau dezamăgire.

Aşa se face că, în momente de bucurie, mulţi facem repetiţii pentru tragedie. Vulnerabilitatea invita oamenii sa contribuie vietii tale.

Vulnerabilitatea nu inseamna sa dezvalui tot ce ai trait, tot ce gandesti, asta seamana a vulgaritate. In vulnerabilitate secretele se relaxeaza nu mai au greutate si nu conteaxa, astfel ca experimentezi libertatea.

Chiar dacă alegem să nu ne implicăm în relaţii, să ne instrainăm de ceilalţi, ca o formă de auto-protecţie, asta nu schimbă faptul că suntem vii şi că se va intâmpla să fim vulnerabili.

Dacă faci parte dintre cei care cred că, vulnerabilitatea nu-i caracterizează, ar fi bine să-ţi pui întrebările de mai jos.

-Cum reactionezi cand te simti expus din punct de vedere emotional?
-Cum te comporti cand te simti stanjenit si nesigur?
-Cat de dispus esti sa-ti asumi riscuri?

Acestea sunt provocările cu care ne confruntăm prin simplul fapt că suntem vii, că avem relaţii cu ceilalţi oameni, că avem legături emoţionale profunde.

Nu cred ca există om care să nu se zbată să-şi ascundă defectele, să-şi cosmetizeze puţin imaginea, ca să iasă învingător din competiţia cu alţii, la unii, perfecţionismul se manifestă doar în situaţiile în care se simt foarte vulnerabili. in cazul altora, este compulsiv, şi este trăit ca atare.

Esti in povestea? „Oare ce cred ceilalţi?” sau „Eu insumi sunt de ajuns”.

Iti propun o călătorie pentru a afla adevărul despre cine suntem, în ce anume credem. Hai să apreciem frumuseţea imperfecţiunilor noastre, să fim mai blânzi şi mai înţelegători cu noi.

Pretul: 400 Lei

Intalnirea pe platforma Zoom la ora 11 AM

Durata: 2-3 ore, depinde de dinamica grupului, si mai mult posibil.

Inscrierea aici: https://bit.ly/2XU6g09

Plata se va face prin virament bancar, PayPal, Revolut, doar alege modalitatea care este usora pentru tine.

One thought on “Vulnerabilitate vs Vulgaritate – Coaching De Grup

Leave a Reply

Your email address will not be published.