Este o colecṭie de instrumente practice ṣi tehnici menite a schimba ce vrei sǎ schimbi in viaṭa ta. Nu vei gasi aici un sistem de credinṭe la care sǎ aderi, în care sǎ crezi sau pe care sǎ le urmezi. 

Access Consciousness  îi împuterniceṣte pe oameni sǎ ṣtie ca ṣtiu. Este mereu despre tine sǎ ŞTII ceea ce ṣtii, ceea ce e adevar pentru tine ṣi ce functioneazǎ pentru tine ṣi nu este despre a-i mima pe ceilalṭi. 

Fiecare persoanǎ este incurajatǎ sǎ ia instrumentele ṣi sǎ le aplice pentru orice vor vrea sǎ schimbe. Acest lucru poate fi orice, de la moduri în care te-ai limitat pe tine pâna la crearea de noi paradigme pentru lucrul cu copiii, în afaceri, în relații, sau cu corpul tǎu. 

Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness vorbeste despre constiinta astfel:” Constiinta ṣi Unitatea include totul ṣi nu judecǎ nimic. Este abilitatea de a fi prezent în viața ta în orice moment, farǎ judecatǎ faƫă de tine sau de altcineva. Este abilitatea de a primi orice, de a nu judeca nimic, și de a permite ȋntregului univers să fie ceea ce este.” 

Toată lumea este binevenită ȋn Access și toată lumea este onorată.  Access ȋi încurajează pe oameni să FIE. Energia a ceea ce EȘTI este cea care crează efectele cele mai puternice și potente în lume. 

Ai vrea să știi mai mult despre asta? Ȋnceputul este ACCESS BARS.

Dacă citești aceste rânduri, fărǎ dubii, ești un cautător de un fel sau altul! Fie că tu cauƫi schimbare în una sau mai multe zone ale vieții tale, ai ajuns în locul potrivit. 

One thought on “Ce este Access Consciousness?

Leave a Reply

Your email address will not be published.