Îţi propun un exerciţiu de imagerie

 

1.Te rog să-ți concentrezi atenția asupra respirației tale, să simți cum aerul îți intră prin nări și cum acesta iese.             Să-ți simți senzațiile corpului, căldura, greutatea, fiecare bătaie a inimii tale.

 

  1. Imaginează-ţi că pe lumea această exiști un TU, doar că într-o variantă mult mai bună, poate mai frumoasă, inteligentă și înțeleaptă. Există o persoană, un TU din viitor care a ajuns exact unde vrei tu să ajungi.

 

  1. Imaginează-ţi un loc în care o să întâlnești această persoană. Vreau să-ți imaginezi toate detaliile posibile, lumina, sunetele de acolo, cum se simte aerul când îți atinge părul sau fața, este cald sau rece și modul în care arată persoana respectivă până la cel mai mic detaliu !

 

  1. Imaginează-ți fiecare mic detaliu care construiește locul respectiv… apoi vreau să observi cum persoana respectivă, versiunea ta mai bună din viitor, vine spre tine. Vreau să îi observi mersul, îmbrăcămintea, mirosul, modul în care părul îi este aranjat, ce haine poartă și cum le-a asortat, accesoriile, postura, limbajul trupului, fiecare emoție pe care o transmite prin fiecare gest subtil pe care-l face.

 

  1. Vreau să te privești pe tine, din viitor, acea persoana care a ajuns exact unde îți dorești să ajungi și care a trecut prin toate lucrurile prin care urmează ca tu să treci. A trecut cu succes, a reușit, chiar dacă toți spuneau că nu o să ajungă acolo și chiar dacă nimeni nu credea în forța sa. TU din viitor ești exemplul care se abate de la regulile impuse de societate.

 

  1. Imaginează-ți momentul în care acest TU se așează lângă tine, fă o pauză de câteva secunde, permite-ţi să îi simți respirația, bătăile inimii, ochii și o întrebi un lucru, orice îți dorești tu să descoperi de la această persoană, acest TU din viitor mult mai înțelept.

 

  1. Așteaptă răspunsul la întrebarea adresată și folosește-te de acest răspuns în drumul tău spre cea mai bună variantă a ta.

Concluzia exercițiului:

Cel mai probabil ai avut o întrebare, la care ai primit un răspuns. Păstrează pentru tine acest lucru și acționează folosindu-te de această informație. Viața ta o să se îmbunătățească dacă ai practicat acest exercițiu și mai apoi ai aplicat ceea ce ți-ai spus tu ție cu ajutorul lui.

Ori de cate ori întâmpini o problemă, te regăsești în fața unei intersecții, fii liber să încerci acest exercițiu și să primești răspunsul pe care-l căutai de mult, pentru că tu ești singura persoană care știe exact ceea ce este cel mai bine pentru tine.

Totul se află deja în tine… doar că îți trebuie răbdare să descoperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.